Dating app

Så uromantisk som det lyder, så mødte vi hinanden på en dating app tilbage i sommeren 2015. Vi skrev sammen i lidt tid, før vi mødte hinanden. Jesper inviterede Amalie ud på en restaurant i Skanderborg for at få en kop kaffe og snakke. Vores snak gik så godt, at vi besluttede os for at gå en tur ved dyrehaven. Hvor vi havde vores første kys.

Langdistance kærlighed

Vi gik på nogle flere dates, men så kom dagen, hvor Amalie flyttede tilbage til det mørke Sjælland. Vi var begge kede af det, men på dette tidspunkt var vi ikke blevet kærester endnu. Mange ture i tog mellem Jylland og Sjælland senere, en kold vinteraften, d. 29 december 2015, spurte Amalie så endelig Jesper, om vi ikke skulle være kærester, og Jesper sagde selvfølgelig ja.

Under samme tag

Amalie gik på HF i Vordingborg i 2 år, man da hun var færdig, så besluttede hun sig for at flytte ind hos Jesper i hans etværelses lejlighed i Skanderborg. Der boede vi i noget tid, indtil den dag, hvor den toværelses nabolejlighed blev ledig. Den flyttede vi ind i, og der boede vi i 2 år, mens Amalie blev udlært som butiksassistent. Efter Amalie var færdig med sin uddannelse, kunne hun ikke finde et job. Jesper var ved at være træt af at pendle til Randers hver dag, så vi besluttede os for at finde en lejlighed i Randers. I maj 2020 flyttede vi til Randers med vores kat Satani. Her bor vi nu i en 4-værelses lejlighed, som vi er rigtig glade for.

Kærlighedserklæring

Den 5. juni 2021 havde Jesper planlagt en overraskelse, vi skulle på skovtur, og Amalie måtte ikke vide, hvor det var. Da vi nærmede os, stod det klart, at det var skoven i Skanderborg. Vi havde en dejlig picnic i skoven. Efter at picnickurven var ved at være tom, besluttede vi os for at gå en tur i skoven. Turen endte det sted, hvor vi kyssede første gang. Vi sad på bænken og snakkede om alle de år, som var fløjet afsted. Lige pludselig sad Jesper der på et knæ, og spurte Amalie, om hun ikke ville være hans kone, og som du nok kan regne ud, så sagde hun selvfølgelig ja.